Дитяча хатинка

Що може бути краще, ніж створити свій власний маленький всесвіт, в якому буде місце для будь-яких чудес? Будиночок для дітей - саме та річ, яка замінить собою необхідність походів до центрів розваг і допоможе вашій дитині розвивати фантазію. Ви зможете разом облагородити його, придумати йому історію та героїв - все в ваших руках. Картонний або дерев'яний дитячий будиночок стануть неперевершеним подарунком, а час, проведений в них - незабутньою пригодою.

Готувати разом

Діти завжди намагаються повторювати поведінку дорослих, що найчастіше викликає у останніх розчулення та посмішку. Але цим можна скористатися й перетворити звичайне дозвілля на цікаве навчання, як наприклад, кулінарія. Спечіть разом кекси, прикрасьте їх кольоровою посипкою. Намалюйте глазур'ю улюблених героїв мультиків або ж святкові поздоровлення. Уявіть, що ви в самому серці Італії або Франції й приготуйте національне блюдо - в цій справі можна не обмежувати свою фантазію. Це не тільки цікаве, але й корисне дозвілля, завдяки якому дитина навчиться від вас новому, а можливо навіть розкриє в собі дивовижні кулінарні здібності.

Придумати нові ігри

Коли всі відомі ігри вичерпалися, і маленький непосида починає нудьгувати, вийдіть з положення разом - придумайте нові, зі своїми умовами та правилами. Скільки всього незвичайного й куди більш веселого можна створити, просто трохи поміркувавши. Результат себе виправдає - у вас з'явиться можливість надихнути дитину та забезпечити їй відмінне проведення часу, а разом з тим, дізнатися більше про її інтереси та схильності.

Намалюйте власний журнал або комікс

Як і в попередньому варіанті, потрібно включити фантазію і свою креативність. З альбому для малювання ви зможете зробити унікальний продукт домашньої поліграфії. Нехай в ньому буде все «як по-справжньому» - фотографії та ілюстрації, колонка новин або інтерв'ю з членами сім'ї. А може бути, ця письменницька новинка матиме кілька випусків? Кожна дитина, подібно невичерпного колодязя, таїть в собі безліч талантів, і творчі ігри, будьте впевнені, розкриють весь її потенціал.

Карнавальна вечірка

Хто не мріяв побувати на карнавалі? Мішура, конфетті, весела музика й найголовніше - різноманітні костюми. Придумайте тематичні вбрання, покличте гостей (можна навіть змайструвати запрошення), прикрасьте квартиру та не забудьте про карнавальні частування й музику. Таку вечірку ваше чадо вже точно запам'ятає надовго!

Це лише деякі з можливих ідей дозвілля з дітьми, тому не бійтеся придумувати й проганяйте пересічні заняття геть. Також ви можете купити дитячий будиночок на дачу на нашому сайті, в який можна буде перенести всі перераховані вище заняття.