Дитинство – це пора відкриттів, нових вражень та перших досягнень. Все, що ми переживаємо впродовж своїх дитячих років, залишається з нами назавжди та надійно зберігається у пам’яті. Саме тому дуже важливо аби період дитинства асоціювався лише з приємними та радісними відчуттями, якими хотілося б дорожити, будучи вже дорослим. Перетворити перші роки життя вашого чада у справжню казку можна з ігровим будиночком від ТМ «Fairy House»!

Завдяки високій професійності та майстерності працівників цієї компанії дітки різного віку та їхні батьки мають можливість ознайомитись з широким асортиментом ігрових хатинок та переконатись у перевагах кожної з них. Будь-який варіант будиночку здатен зачарувати своїм зовнішнім виглядом та подарувати максимальний комфорт і приємність під час перебування у ньому.

Для діток віком від 2 до 6 років дерев’яні будиночки виготовляються з особливою уважністю та турботою, адже в цей період малюки є особливо відкритими до всього нового, схоплюють будь-які деталі оточуючого світу, розвивають свою фантазію та формують власний смак. Різноманіття дитячих ігрових хатинок дуже широке, тому підібрати ідеальний варіант навіть для дуже вимогливого малюка – цілком реальне завдання.

Що краще – хатинка гнома чи хатинка феї?

Ці два будиночки є унікальними моделями від ТМ «Fairy House». Кожна з них має свої особливості та переваги.

Хатинка феї – мрія кожної дівчинки. Проводячи дозвілля разом з друзями у цьому будиночку можна перенестись у казковий світ принц та принцес, адже він виглядає дійсно надзвичайно чарівно. Всередині його можна облаштувати відповідно до всіх бажань маленької власниці, а також прикрасити його, наприклад, м’якими іграшками, зручними подушками, красивими картинками або живими квітами.

Основними перевагами цієї моделі є її простота та лаконічність. Хатинку феї можна розмістити як всередині житлового приміщення, так і у дворі заміського будинку. Подарувавши своїй донечці таку річ ви не просто забезпечите її особливим місцем для проведення дозвілля, а й унікальною іграшкою, яка надійно слугуватиме впродовж багатьох років.

Зовсім інакшою є хатинка гнома. Цей дерев’яний будиночок має особливу конструкцію, що включає у себе не лише сам будиночок, а й гойдалку, гірку та пісочницю. Завдяки продуманості комплекту та надійності кріплення всіх деталей ця хатинка заслуговує на шанс стати однією з іграшок вашої дитини.

Що ми можемо запропонувати?

У нас кожен охочий зможе купити дитячий дерев’яний будиночок. Легкий та швидкий процес оформлення замовлення принесе лише задоволення та зекономить ваш час та сили. Придбати хатинку можна безпосередньо на нашому сайті в онлайн-режимі або зателефонувавши за вказаними номерами до наших менеджерів, готових допомогти у вирішенні будь-яких труднощів.

Почніть створювати казку для своєї дитини вже зараз!