Дерев’яний будиночок являється для дитини не лише простором для ігор, а й справжнім житлом, облаштувати яке маленький власник може відповідно до своїх побажань та потреб.

Безпечні меблі

Зазвичай в хатинці розміщують стільці, стіл, лавки та полички. Надавши можливість своїй дитині самостійно вирішувати якої форми, кольору та розміру будуть ці меблі, ви допоможете їй проявити свою фантазію та втілити власні творчі задумки. Та якщо у створенні інтер’єру може брати участь малюк, то потурбуватись про надійність дитячих меблів – завдання самих батьків.

Меблі повинні бути максимально надійними, стійкими та не мати гострих кутів. Добре, коли кути столу або стільців є трохи заокругленими та гладкими. Це значно зменшить шанси того, що ваша дитина травмується під час активної діяльності.

дитячий домік

Надійна конструкція

Дитячі дерев’яні будиночки можуть бути різних форм та розмірів. Та незалежно від свого зовнішнього вигляду, конструкція дитячої хатинки повинна відповідати таким вимогам:

  • Мати стійку платформу;
  • Частини хатинки повинні надійно скріплюватись один з одною за допомогою гайок та гвинтів;
  • Якщо конструкцію доповнює драбина, то вона повинна бути стійкою та з перилами;
  • Якщо будиночок розміщений на дереві, то відстань до землі повинна не перевищувати 3-х метрів;
  • Дах хатинки повинен бути виготовленим з м’яких матеріалів;
  • Матеріал, з якого виготовлений будиночок та засоби для їх фарбування мають бути екологічними.

Ці вимоги є актуальними як для куплених будиночків, так і для дерев’яних будиночків, збудованих власноруч.

Відсутність деталей, які можуть розбитись

Оскільки дитяча хатинка нічим не поступається справжньому житлу, то у ній обов’язково наявними є віконця. Діти не залежно від свого віку є дуже активними. Тому надзвичайно важливо аби кількість предметів, які можуть розбитись під час рухливих забавок, була мінімальною.  У будиночках, призначених для дітей молодше 7 років, наявність скла у вікнах взагалі не рекомендується.

Гладкі поверхні

Найбільше батьки турбуються про те, що їхній малюк може пошкодитись через недостатньо гарно оброблений матеріал та наявність шершавої поверхні. Ці хвилювання марні, оскільки хатинки з дерева та всі предмети інтер’єру виготовляються відповідно до визначених стандартів. Деревина ретельно обробляється та шліфується, тому імовірність пошкодитись чи отримати занозу є мінімальною.

Ми пропонуємо вам ознайомитись з асортиментом нашої продукції та купити дитячий будиночок саме у нас. ТМ «Казковий будиночок» - це відповідальний виробник безпечних та якісних хатинок. Не вагайтесь та порадуйте свою малечу вже зараз, придбавши їй найкращу у світі іграшку на нашому сайті!