Святкова пора у кожного дорослого та малого асоціюється з відчуттям задоволення від спільного з родиною часопроведення та радістю від отримання подарунків. Особливою вона є для дітей, адже коли як не на свята можна повірити в чудо та здійснення найзаповітніших мрій?

Якщо ви досі не вирішили як здивувати свого малюка або не знаєте що зможе його приємно порадувати, тоді вам варто звернути свою увагу на дерев’яні будиночки. Такий подарунок втішить дитину будь-якого віку. ТМ «Fairy House» представляє широкий асортимент хатинок, кожна з яких вирізняється оригінальною конструкцією та дизайном.

Найкраще - дітям

Майстри підходять до виготовлення хатинок з надзвичайною відповідальністю та турботою, оскільки речі, що оточують дитину, повинні бути безпечними та якісними. Для ігрових будиночків використовують натуральні матеріали, тому вироби є екологічними, надійними та довговічними. Представлена продукція відповідає всім необхідним вимогам, тому батьки можуть зі спокоєм споглядати за тим, як дітлахи проводять дозвілля у своєму «житлі».

Хатинка для дитини з дерева є не просто іграшкою, а імітацією справжнього дорослого помешкання. Такий подарунок – серйозний крок на шляху до дорослішання, адже ставши господарем будиночка ваше чадо зрозуміє наскільки важливо слідкувати за порядком у своєму житлі та наскільки приємно турбуватись про затишок та особисто докладати зусиль до облаштування свого власного куточка.

Будиночок можна оформити відповідно до всіх побажань та вподобань його власника, розмістити всередині всі необхідні для комфортного перебування меблі, а також доповнити загальний інтер’єр красивими елементами декору – подушками, фіранками, іграшками, квітами або картинами. Деякі моделі можливо навіть оснастити електропостачанням та світлом.

Радість для всіх

Продукція ТМ «Казковий будиночок» орієнтована на такі вікові категорії:

  • Від 2 до 6 років;
  • Від 4 до 10 років;
  • Від 6 років.

Для дитячої дерев’яної хатинки знайдеться місце і у житловому приміщенні, і на подвір’ї дачного будинку. Все залежить від її розмірів та конструкції.

Особливо творчі батьки можуть надати майстрам власний план дерев’яного будиночка та очікувати його реалізації у максимально короткі терміни. Також існує можливість удосконалити куплений будиночок, вказавши на свої побажання.

Маленький володар дерев’яного будиночка зможе дати волю своїй фантазії та проявити максимум творчості під час створення інтер’єру. На допомогу йому можуть прийти і друзі, адже хатинка здатна вмістити не лише кілька дітлахів, а й навіть дорослих. Тому не гайте часу та порадуйте свою дитину й себе самого і придбайте дерев’яний будиночок для ігор вже зараз.